Free cookie consent management tool by TermsFeed

Advies

Steenhouwerij Krul verzorgt grafstenen op maat maar ook standaard grafstenen. De kleuren van grafstenen zijn zeer divers en op maat te verkrijgen. Wij van Krul Natuursteen adviseren u graag bij uw keuze. Met natuursteen kiest men voor een uniek materiaal, dat geschikt is voor een duurzame toepassing, mits het op de juiste wijze wordt toegepast en aangebracht. Wanneer men kiest voor natuurstenen grafmonument is het zaak dit traject goed aan te pakken.

De persoonlijke benadering van Steenhouwerij Krul

Bijzondere gedenkstenen met inscriptie en foto’s zijn waar we ons bij Steenhouwerij Krul in specialiseren. U kunt voorbeelden van onze gedenkstenen online bekijken, neem daarnaast gerust contact op om meer te weten te komen over onze gedenkstenen. Daarnaast kunt u een aantal van onze gedenkstenen ook in het echt bekijken in onze showroom, maak een afspraak om langs te komen. Hier kunt u samen met onze medewerker een kiezen voor een bestaand model of een unieke gedenksteen ontwerpen. Onze aanpak is uniek en persoonlijk en wij zijn pas tevreden als u helemaal tevreden bent.

Let bij het ontwerpen van uw gedenksteen op de mogelijkheden en onmogelijkheden op uw lokale begraafplaats. Op sommige begraafplaatsen is het zo dat een gedenksteen aan de aangegeven afmeting, materiaalsoorten en vormen dient te voldoen. Ook kan het zijn dat er op uw begraafplaats alleen steenhouwers uit de regio monumenten mogen plaatsen. Wij zijn op de hoogte van deze specificaties en kunnen u aan de hand hiervan informeren en adviseren bij het ontwerpen van een persoonlijke grafsteen.

Gedenkstenen in verschillende vormen en maten

Of u nu een gedenkstenen met glas, een rvs grafmonument of de gedenksteen in de vorm van een hart wilt ontwerpen, wat u wensen ook zijn, bij Steenhouwerij Krul is het mogelijk. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een persoonlijke en unieke gedenksteen. Wilt u de gedenksteen laten graveren met een persoonlijke en unieke boodschap? Dan is dit ook mogelijk.

Ga bijvoorbeeld voor een mooie natuurstenen grafsteen met porseleinen foto en unieke en persoonlijke tekst. Een gedenksteen van natuursteen is altijd mooi en tijdloos. Deze gedenkstenen zijn prachtig en van de hoogste kwaliteit. U kunt ook voor een glazen gedenksteen kiezen. Glazen gedenkstenen zijn duurzaam en weerbestendig. Daarnaast is een glazen gedenksteen tijdloos. Zo zijn er mensen die de voorkeur geven aan een gedenksteen van glas of een combinatie van glas met natuursteen.

U kunt de gehele gedenksteen uit glas laten maken of glas combineren met andere materialen. Wilt u graag een glazen of natuurstenen gedenksteen ontwerpen of bent u op zoek naar een gedenksteen van een ander soort materiaal? Kom dan langs in onze showroom voor een vrijblijvende afspraak. Samen met u ontwerpen we op basis van al uw wensen en behoeften een mooie en persoonlijke gedenksteen.

Persoonlijk advies van Steenhouwerij Krul

Wij snappen heel goed dat een grafsteen kopen en ontwerpen een lastige en emotionele bezigheid is. Daarom staan wij voor u klaar en helpen we u graag door dit moeilijke proces en deze moeilijke periode heen. Dit doen wij door persoonlijk advies te geven en echt de tijd voor u te nemen. Voor ons is het belangrijk dat u en uw naaste helemaal tevreden zijn over de gedenksteen die jullie uitkiezen. Daarom nemen wij graag de tijd voor u.

Voor een unieke gedenksteen met eigentijdse uitstraling kunnen wij u een uitstekende prijs bieden. Naast bijzondere gedenkstenen kunnen we u ook helpen bij ruwe grafstenen, glazen grafmonumenten en urnenmonumenten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Er zijn vele mogelijkheden.

Grafsteen ontwerpen

Het ontwerpen van een grafmonument is een proces dat vaak in samenhang gaat met de klant. Het grafmonument kan dus in zijn geheel of alleen een aantal elementen bevatten van eigen ideeën. Veelal tonen we foto’s van reeds geplaatste monumenten en wordt er vaak een combinatie van ideeën gebruikt en verschillende materialen, maatvoeringen en symboliek. Wij zijn in het bezit van vele tekeningen en mogelijkheden van diverse uitvoeringen en combinaties van materialen.

Neem contact op

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.