Free cookie consent management tool by TermsFeed

Wat kost een grafsteen

De kosten van een grafsteen begint vanaf 1250 euro tot aan een ongelimiteerd naar een grafsteen op maat. Uiteraard bepaald u welke grafsteen uw graag wilt en welke onderdelen u daarbij wilt hebben, de maat is echter wel dat hoe meer u wilt hoe kostbaarder de steen uiteindelijk gaat worden.

Rekenvoorbeeld prijs grafsteen:

Een staande grafsteen van 1000 euro met daarbij een lantaarn van 150 euro, bronzen letters a 450 euro en een keramieken foto van 90 euro. Het monument komt dan totaal op 1690 euro inclusief plaatsen. Dit is slechts een voorbeeld.

Welke soort Natuursteen?

Er zijn veel soorten natuursteen die gebruikt worden voor grafstenen. Veel kleurige graniet soorten worden veelal gebruikt voor grafstenen maar ook marmer soorten worden voor grafstenen gebruikt, de prijs van een graafsteen wordt o.a. bepaald welke soort natuursteen u wenst te gebruiken.

Tijdens een bezoek aan onze showroom kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en binnen welk budget. De prijzen van grafstenen zijn afhankelijk van bewerkingen en verschillende materialen. Alle voorbeelden van grafmonument in onze showroom, online fotoboek en onze brochure zijn voorzien van een prijs en volledig transparant.

Wij geven u graag een overzicht van de kosten van de grafsteen die u in gedachten heeft. Wanneer er diverse materialen of bewerkingen boven op de basisprijs bijkomen zal de prijs hoger uitvallen. Van hieruit kunnen we samen verder bouwen tot het uiteindelijke resultaat en komen we tot de prijs van de steen inclusief plaatsing en aanverwante kosten.