Free cookie consent management tool by TermsFeed

Wie zijn wij?

Wij zijn een steenhouwerij in de omgeving van Groningen en Assen. De naam Krul is in de steenhouwerswereld alom bekend met een goede reputatie.

Steenhouwerij Krul staat al jarenlang voor nauwe betrokkenheid met de klant en kwaliteit tegen een goede prijs. Onze toonzaal en de werkplaats zijn te bereiken op het industrieterrein De Westerd te Peize.

Onze expertise is het vervaardigen van grafstenen. U kunt bij Steenhouwerij Krul terecht voor zowel een traditionele gedenksteen als een eigentijdse. Ook is een combinatie met glas of andere materialen mogelijk. Waar u ook voor kiest, Steenhouwerij Krul staat garant dat de gedenksteen lang goed en mooi blijft. Wij werken volgens de traditionele manier en zorgen voor gedenkstenen met een goede fundering. Kwaliteit en degelijkheid staat bij ons bovenaan

De persoonlijke benadering van Steenhouwerij Krul

Bijzondere gedenkstenen met inscriptie en foto’s zijn waar we ons bij Steenhouwerij Krul in specialiseren. U kunt voorbeelden van onze gedenkstenen online bekijken, neem daarnaast gerust contact op om meer te weten te komen over onze gedenkstenen. Daarnaast kunt u een aantal van onze gedenkstenen ook in het echt bekijken in onze showroom. Maakt u daarvoor een afspraak om langs te komen. Hier kunt u samen met ons kiezen voor een bestaand model of u kunt een unieke gedenksteen laten ontwerpen. Onze aanpak is uniek en persoonlijk en wij zijn pas tevreden als u helemaal tevreden bent.

Let bij het ontwerpen van uw gedenksteen op de mogelijkheden en onmogelijkheden op uw lokale begraafplaats. Op sommige begraafplaatsen is het zo dat een gedenksteen aan de aangegeven afmeting, materiaalsoorten en vormen dient te voldoen. Wij zijn op de hoogte van deze specificaties en kunnen u aan de hand hiervan informeren en adviseren bij het ontwerpen van een persoonlijke grafsteen.