Free cookie consent management tool by TermsFeed

Bij Steenhouwerij Krul kun je terecht voor familiegraven

Het ontwerpen van familiegraven behoort ook tot de mogelijkheden bij Steenhouwerij Krul. Met een graf voor de hele familie kan er gezorgd worden dat ook na de dood de familie verenigd is. De gedenktekens van familiegraven zijn vrijwel altijd een stuk groter van die voor een enkel of dubbel graf. Kenmerkend aan een familiegraf is dat er op de staan ruimte is voor het toevoegen van inscripties. Hierdoor is het makkelijker om in de toekomst namen op de steen te zetten. Aangezien het een graf voor een hele familie betreft moet er voor gezorgd worden dat het ontwerp van het grafmonument bij veel mensen in de smaak valt. Er wordt meestal gekozen voor een klassiek ontwerp zodat het ontwerp er ook in de toekomst nog mooi uitziet.

Een persoonlijk ontwerp voor de hele familie

Uiteraard kan er gekozen worden om de grafsteen te verpersoonlijken met iets wat voor de familie speciaal is. Dit kan te maken hebben met een familiebedrijf, een hobby die door een groot deel van de familie beoefend wordt of een referentie naar de naam van de familie. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een afbeelding van kraai als dit terugkomt in de familienaam. Er zijn ook familiegraven waarbij een schaats in het ontwerp is opgenomen omdat vrijwel de hele familie gek is op schaatsen. Bij Steenhouwerij krul kun je terecht voor een persoonlijke aan pak van professionele medewerkers. Bij ons zijn de mogelijkheden voor een ontwerp vrijwel eindeloos en wordt er alles aan gedaan om de persoonlijke voorkeuren van de klant naar voren te laten komen in een ontwerp. We hebben jarenlange ervaring met grafstenen en elke grafmonument wordt op maat gemaakt. Familiegraven worden vaak bezocht en het is mede daarom belangrijk dat het ontwerp door veel mensen gewaardeerd wordt. Bovendien staan grafmonumenten van familiegraven vaak langer op een begraafplaats.

Dubbele-Monumenten-08Hoogwaardige materialen

Wij maken alleen gebruik van hoogstaande en duurzame materialen die erg lang mooi blijven. Een erg populair materiaal voor familiegraven is graniet. Graniet is vrijwel onverwoestbaar, blijft erg lang mooi en het vereist bijna geen onderhoud. Uiteraard kunnen wij ook grafmonumenten vervaardigen van andere materialen, zoals Belgisch hardsteen of marmer. Door de persoonlijke aanpak van Steenhouwerij Krul krijgen al onze klanten waar ze recht op hebben, een mooi grafmonument om verloren dierbaren op passende wijze te herdenken. Het is bij ons altijd mogelijk om inspiratie op te doen, advies te krijgen of gewoon rond te kijken in onze winkel.