Free cookie consent management tool by TermsFeed

Gedenksteen Krul Peize

Een gedenksteen en Krul Peize gaan goed samen. Al sinds jaar en dag produceren we gedenkstenen voor de regio. Hier in het Noorden wil men nogal eens een kelder onder zijn gedenksteen geplaatst hebben. Ook daarvoor bent u bij de firma Krul aan het goede adres. Die kelders produceren we namelijk in eigen beheer, zodat u verzekerd bent van constante kwaliteit.

Staande grafsteen enkelgrafStaande gedenksteen

Een staande gedenksteen is een van de oplossingen waarmee men zijn overledene passend kan herdenken. Binnen het gebied van de staande gedenksteen is er heel veel mogelijk. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren, grijs, zwart, maar ook uit kleuriger natuursteen varianten. Daarnaast is er te kiezen uit granietachtige en hardsteen.

Liggende gedenksteen

Als alternatief voor een staande steen behoort een liggende gedenksteen tot de mogelijkheden. Bij een liggende gedenksteen wordt het hele graf door de steen bedekt. Die heeft om dat te kunnen bedekken een dikte van circa 10 cm of meer. Een combinatie van een liggende en een staande steen is ook een gangbare keuze.

Grafsteen liggende letterplaatTwee persoons gedenksteen

In het Noorden is het op diverse plaatsen gebruikelijk om naast elkaar begraven te worden. Dat geldt ook voor echtparen, waardoor er vaak twee graven naast elkaar gekocht worden. In dergelijke situaties is het aan te raden om ook het hele graf in een keer aan te leggen bij het eerste overlijden. Later kan dan de tekst bijgeplaatst worden. Zo voorkomt men kleur en tint verschillen. De Firma Krul uit Peize kan u over alle mogelijkheden adviseren.