Free cookie consent management tool by TermsFeed

Grafzerken Krul Peize

Grafzerken staan in het Noorden vaak tientallen jaren en soms zelfs honderd jaar op een graf. Dat vereist dat dergelijke toepassingen gedegen uitgevoerd worden. Krul Peize is zo een firma die een dergelijke opdracht niet uit de weg gaat en kwaliteit wil leveren. Al sinds vele jaren produceren we gedenkstenen en durven daar dan ook langdurig garantie op te geven.

Een grafzerk en een kelder

Een grafzerk en een kelder

Een kelder en een grafzerk gaan goed samen. Ook daarvoor bent u bij de firma Krul aan het goede adres. Onze kelders worden in eigen beheer geproduceerd. Daarmee bent u verzekerd van constante kwaliteit.

Liggende gedenksteen

Grafzerk uit graniet

Werd er tot 1980 vaak voor hardsteen grafzerken gekozen. Vandaag de dag is het ook mogelijk een granieten grafzerk uit te zoeken. Prijstechnisch is de graniet door het veel grotere aanbod heel wat betaalbaarder geworden dan 20 jaar geleden. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren, grijs, zwart, maar ook uit kleuriger natuursteen soorten voor uw grafzerk.

Grafsteen liggende letterplaat

Twee persoons gedenksteen

In het Noorden is het op diverse plaatsen gebruikelijk om naast elkaar begraven te worden. Dat geldt ook voor echtparen, waardoor er vaak twee graven naast elkaar gekocht worden. In dergelijke situaties is het aan te raden om ook het hele graf in een keer aan te leggen bij het eerste overlijden. Later kan dan de tekst bijgeplaatst worden. Zo voorkomt men kleur en tint verschillen. De Firma Krul uit Peize kan u over alle mogelijkheden adviseren.