Free cookie consent management tool by TermsFeed

kindergravenWij geloven in een persoonlijk aanpak voor het ontwerpen van kindergraven

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor kindergraven. Het verliezen van een kind is uitzonderlijk pijnlijk. Veel mensen kiezen ervoor om hun overleden kind te herdenken met een persoonlijk ontworpen grafmonument. Het ontwerp van kindergraven zegt vaak veel over de persoonlijkheid van een kind. Kenmerkend voor een grafmonument voor een kind is dat ze vaak veel kleurrijker zijn dan een grafmonument voor een volwassene. In vergelijking met zware en donkere stenen grafmonumenten is het ontwerp van een kindergraf vaak speels. De grafsteen moet een passende herinnering zijn voor je dierbare kind. Het moet een goede plaats zijn voor degenen die het graf met regelmaat bezoeken.

Een persoonlijke aanpak

Wij zorgen voor de juiste begeleiding voor het ontwerpen van een graf. In de moeilijke tijd vlak na het overlijden van een kind kunnen ouders en andere nabestaanden alle hulp gebruiken. Met onze persoonlijke aandacht waarbij jouw wensen centraal staan kunnen wij ervoor zorgen dat je kind een passend grafmonument krijgt. We gaan samen om tafel zitten om een grafmonument te ontwerpen dat helemaal bij je kind past. Op die manier krijgt je kind de gedenkplaats waar hij of zij recht op heeft. Steenhouwerij Krul heeft ervaren medewerkers die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie kind een passend eerbetoon krijgt. Bij ons is eigenlijk alles mogelijk als het aankomt op het ontwerpen van kindergraven. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een bekend en geliefd figuur op de grafsteen af te beelden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Jip en Janneke of Winnie de Pooh. Uiteraard kan er ook een mooie afbeelding van bijvoorbeeld een konijn, vlinder, regenboog of kat op kindergraven geplaatst worden. Het is niet ongebruikelijk om een geliefd huisdier of favoriet knuffeldier in het ontwerp op te laten nemen. Een grafsteen kan nog persoonlijker gemaakt worden met bijvoorbeeld een handafdruk of een tekening van het kind.

Het uiterste mogelijk maken voor het eerbetoon van je kind

Als het op kindergraven aankomt doen wij altijd het uiterste om de wensen van onze klanten in vervulling te laten gaan. Met een mooi en persoonlijk grafmonument is het voor bezoekers nog makkelijker om het karakter van het kind te herinneren. Kinderen verdienen het om precies zo herinnerd te worden als ze waren. De kindergraven bij Steenhouwerij Krul worden allemaal met de grootste zorg ontworpen en vervaardigd. In de uiterst moeilijke tijd vlak na het overlijden van je kind staan wij je bij om een passend eerbetoon samen te stellen.