Free cookie consent management tool by TermsFeed

Overige stenen

Tegenwoordig worden grafmonumenten ook vervaardigd van combinaties van steen en glas en aluminium. Ook worden ruwe vormen, zoals een zwerfkeien of gewoon ongepolijst natuursteen, toegepast. Beelden of combinaties van grafsteen en beeld, die de dierbare goed weergeven, worden ook vervaardigd. Steenhouwerij Krul streeft ernaar dat u een blijvende, unieke herinnering aan uw dierbare heeft.

Onze overige grafstenen zijn allemaal speciaal vervaardigd aan de hand van de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Hieronder treft u een aantal voorbeelden van uiteenlopende, unieke grafstenen. Wij kunnen alles voor u verzorgen, inclusief grafaccessoires.

Advies over grafmonumenten en steensoorten

In onze showroom in Peize geven onze vakbekwame medewerkers u graag advies over de keuzemogelijkheden, de verschillende steensoorten en de verschillende afwerkingsmogelijkheden. U kunt ook onze ruime sortering aan grafaccessoires (graflantaarns, vazen en meer) bekijken. Tevens kunnen onze medewerkers u over onderhoud nader informeren.

overige grafstenen

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een enkel grafmonument voor uw dierbare? Wij helpen en adviseren u graag in deze moeilijke tijd. Neem contact met ons op via het contactformulier, de mail info@steenhouwerij-krul.nl of per telefoon 050 – 503 28 10. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom aan De Westerd 19a in Peize. Stel al uw vragen aan onze vakbekwame medewerkers. Zij staan u graag te woord en geven u meer informatie en advies. Maak een afspraak of loop gewoon vrijblijvend binnen.