Free cookie consent management tool by TermsFeed

Staande grafstenen

Staande grafstenen zijn grafstenen die verticaal worden geplaatst, vaak op een voetstuk. Staande grafstenen worden vaak geplaatst met gras op de rest van de grafruimte.

Eventueel kan er vóór de grafsteen een tuintje of een bed met steentjes aangelegd worden als bedekking met of zonder borderrand. Hieronder treft u een aantal voorbeelden van staande grafstenen. Wij kunnen alles voor u verzorgen, inclusief grafaccessoires.

Advies over grafmonumenten en steensoorten

In onze showroom in Peize geven onze vakbekwame medewerkers u graag advies over de keuzemogelijkheden, de verschillende steensoorten en de verschillende afwerkingsmogelijkheden. U kunt ook onze ruime sortering aan grafaccessoires (graflantaarns, vazen en meer) bekijken. Tevens kunnen onze medewerkers u over onderhoud nader informeren.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een enkel grafmonument voor uw dierbare? Wij helpen en adviseren u graag in deze moeilijke tijd. Neem contact met ons op via het contactformulier, de mail info@steenhouwerij-krul.nl of per telefoon 050 – 503 28 10. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom aan De Westerd 19a in Peize. Stel al uw vragen aan onze vakbekwame medewerkers. Zij staan u graag te woord en geven u meer informatie en advies. Maak een afspraak of loop gewoon vrijblijvend binnen.