Free cookie consent management tool by TermsFeed

Urnamenten Krul Peize

Urnamenten zijn gedenkstenen bij het gebruik van asurnen. Ook bij een crematie wil men een plek waar men de asurn kan plaatsen en is er de behoefte aan een gedenkmogelijkheid. Een urnament biedt die mogelijkheid.

Een grafzerk en een kelder

Urnament en keldertje

Een kelder en een grafzerk gaan goed samen. Ook daarvoor bent u bij de firma Krul aan het goede adres. Onze kelders worden in eigen beheer geproduceerd. Daarmee bent u verzekerd van constante kwaliteit.

Grafsteen liggende letterplaat

Urnamenten van graniet of glas of metaal

In uw materiaal keuze bent u bij een urnament vrij. U kunt naast natuursteen ook kiezen uit glas en metaal of een combinatie van deze materialen. Dat ziet er heel fraai uit en wij Krul Peize kunnen u allerlei voorbeelden laten zien.

Urnamenten in soorten en maten

Urnamenten in soorten en maten

Bij een urnament kunt u er voor kiezen om een naam tegel op het keldertje te plaatsen. Maar het kan ook zijn dat er behoefte is aan meer. U kunt allerlei ornamenten laten toevoegen. Bedenk wel dat een urnen monument of urnament een klein oppervlak beslaat. Dat biedt wel zijn beperkingen. Bij ons de Firma Krul in Peize kunnen we u goed laten zien, wat er allemaal mogelijk is.