Free cookie consent management tool by TermsFeed

Urnstenen

Steeds vaker worden dierbaren gecremeerd, maar wil de familie toch een gedenkplaats met gedenksteen hebben. Een plek waar je naar toe kunt gaan. Een urnsteen is een kleine gedenksteen die op een urnengraf wordt geplaatst. Vaak zit in de grond een urnenkeldertje waarin een of meer asbussen kunnen worden geplaatst. Op diverse begraafplaatsen zijn urnenmuren aanwezig. Wanneer er een urnenmuur met urnen nissen is, kunnen hiervoor urnenplaatjes worden gemaakt om de plek speciaal te maken.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van enkele urnstenen. Wij kunnen alles voor u verzorgen, inclusief urnaccessoires.

Advies over grafmonumenten en steensoorten

In onze showroom in Peize geven onze vakbekwame medewerkers u graag advies over de keuzemogelijkheden, de verschillende steensoorten en de verschillende afwerkingsmogelijkheden. U kunt ook onze ruime sortering aan grafaccessoires (graflantaarns, vazen en meer) bekijken. Tevens kunnen onze medewerkers u over onderhoud nader informeren.

urnstenen

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een enkel grafmonument voor uw dierbare? Wij helpen en adviseren u graag in deze moeilijke tijd. Neem contact met ons op via het contactformulier, de mail info@steenhouwerij-krul.nl of per telefoon 050 – 503 28 10. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom aan De Westerd 19a in Peize. Stel al uw vragen aan onze vakbekwame medewerkers. Zij staan u graag te woord en geven u meer informatie en advies. Maak een afspraak of loop gewoon vrijblijvend binnen.