Free cookie consent management tool by TermsFeed

Grafstenen Nuis en Niebert

Grafstenen in Nuis en Niebert worden vanuit de showroom en werkplaats in Peize geleverd en geplaatst. Dat gebeurt al door Steenhouwerij Krul al twee generaties lang. Gedenkstenen in Nuis en Niebert die jarenlang meekunnen op de begraafplaats. Soms tientallen jaren maar heel vaak 30 jaar of zelfs 50 jaar of langer. Natuurlijk moet er dan wel af en toe onderhoud worden gepleegd maar dat spreekt voor zich.

Steenhouwerij Krul

Wij zijn werkzaam op vrijwel alle begraafplaatsen in Nuis en Niebert

grafstenen

prijzen grafstenen

over ons

Grafstenen in Nuis en Niebert staan er jarenlang

Gedenkplaatsen in het Noorden zijn nog echte gedenkplaatsen, waar de geschiedenis van een dorp vaak 80 jaar of zelfs 100 of meer jaar terug te vinden is. De gedenkstenen van Steenhouwerij Krul uit Peize kunnen dat jarenlange gebruik goed aan. Onze gedenkstenen staan vaak dertig jaar of langer op de begraafplaats. Dat geldt ook voor de begraafplaats in Nuis en Niebert.

grafsteen plaatsen

Gedenkstenen in Nuis en Niebert worden door Steenhouwerij Krul voor iedere beurs en smaak geleverd.

Gedenkstenen van Steenhouwerij Krul uit Peize leveren we voor iedere smaak en vele prijs klassen. Wij vervaardigen grafstenen in onze eigen werkplaats. Wilt u hulp bij samenstellen en ontwerpen van een passende gedenksteen. Bij Steenhouwerij Krul bent u aan het juiste adres. Bovendien weten wij als geen ander wat er wel en niet is toegestaan op de begraafplaats. Die hanteren daarvoor uiteenlopende regels die soms per vak anders zijn. Met ons advies voorkomt u ook kostbare vergissingen.

Plaatsen van gedenkstenen in Nuis en Niebert gebeurt in eigen beheer

In Nuis en Niebert plaatsen wij de gedenkstenen uiteraard in eigen beheer. Alleen dan kunnen we ook instaan voor de kwaliteit van het stelwerk en durven we er jarenlang garantie op te geven. Steenhouwerij Krul uit Peize is beschikbaar voor een afspraak neem contact op dan hoort u wat de mogelijkheden zijn. Eventueel komen we ook bij u aan huis indien dat op prijs gesteld wordt. Op onze site www.steenhouwerij-krul.nl ziet u wat de vele mogelijkheden er allemaal zijn

Ons werkgebied in de omgeving van Nuis en Niebert omvat:

Kerkhof Hervormde kerk Nuis
Kerkhof Hervormde kerk Niebert Molenweg 90 9356 PG Niebert

Meer over Nuis en Niebert

Nuis en Niebert zijn plaatsen in de gemeente Marum. Het kerkje in Nuis stamt uit de dertiende eeuw en is grotendeels in romano gotische stijl. Het dorp Niebert heeft 550 inwoners en het postcode gebied omvat 680 inwoners. Het enige stenenhuis van Groningen is hier te vinden de Iwema stins uit 1400. Niebert heeft een rijke historie met tal van bezienswaardigheden.